top of page
Bilder till hemsidan (2)_edited.jpg

SKÅNE

Skåne, södra Sverige, är en idyllisk plats för bröllopspar. Med sina böljande kullar, pittoreska byar och vackra kustlinje erbjuder det en romantisk bakgrund för ceremonier och festligheter. Med sina slott, herrgårdar och fantastiska matupplevelser är Skåne en perfekt destination för ett minnesvärt bröllop.

Staden Malmö är en perfekt bröllopsort och även den ort jag har bredast nätverk inom. Här erbjuds vackra kanaler och arkitektur som ger en romantisk bakgrund, med ett brett utbud av eleganta festlokaler och restauranger för att skapa en minnesvärd dag.

MALLORCA

Ön erbjuder en oöverträffad naturlig skönhet, från de kristallklara vattnen till de pittoreska stränderna och det mångsidiga landskapet. Varje brudpar kan hitta sin drömlokal bland ett brett utbud av romantiska platser, från charmiga vingårdar till lyxiga herrgårdar och vackra stränder.

 

Oavsett om ni drömmer om en intim ceremoni vid solnedgången på stranden eller en storslagen fest på en privat herrgård, kommer jag att göra er bröllopsdag till en magisk och minnesvärd händelse.

1.png
bottom of page